Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στη μέση της διαδρομής οι Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες

Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται, η Ευρώπη δεν μοιράζεται" είναι ένα από τα συνθήματα των οδοιπόρων Αγανακτισμένων Σπαρτιατών, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στο Σύνταγμα την Τετάρτη.

Να υπενθυμιστεί ότι oι τριάντα Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες συνοδεύονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης -για λόγους ασφαλείας-, αλλά και από συνεργεία ξένων τηλεοπτικών δικτύων.
Μάλιστα, οι αγανακτισμένοι της Σπάρτης, καλύπτουν το γεγονός στο site: spartiates.weebly.com, που δημιούργησαν αποκλειστικά γι' αυτόν το λόγο. Σε αυτό υπάρχουν βίντεο και σχετικές φωτογραφίες...
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο site τους "Όπως η Σπάρτη σηκώνει το ανάστημά της, με το ίδιο σθένος πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να σφίξουμε δυνατά το χέρι ο ένας του άλλου.
Γιατί; Επειδή..κάθε φορά που ένας άνθρωπος ορθώνεται για ένα ιδανικό ή βάλλει κατά της αδικίας προκαλεί ένα μικρό κυματισμό ελπίδας. Και καθώς συναντιόνται από εκατοντάδες διαφορετικές πηγές τόλμης οι μικροί αυτοί κυματισμοί σχηματίζουν ένα τρομερό ρεύμα που μπορεί να θραύσει και τα ισχυρότερα οχυρά καταπίεσης και αντίδρασης", συνεχίζουν.

dete.gr